Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 13 de novembre del 2012

Anne Hathaway a 'Robopocalypse' de Spielberg

Anne Hathaway ha confirmat a Empire que formarà part del elenc de 'Robopocalypse', de Steven Spielberg, confirmant així les primeres informacions aparegudes el passat mes de setembre que apuntaven la seva imminent incorporació al film.


En l'entrevista, l'actriu dóna gairebé per fet que Spielberg rodarà la pel·lícula.

"Si la pel · lícula es roda, hi serè. I estic pràcticament segura que es rodarà, encara que potser no és garantir a ulls clucs. Però estava de vacances, i Spielberg m'ha trucat ", explica.

I es va a rodar. Imdb llista la data d'estrena per a abril de 2014 pel que el més probable és que la producció de la pel·lícula arrencada entorn del primer trimestre de l'any vinent, un cop Chris Hemsworth, protagonista del film, conclogui el rodatge de la seqüela de Thor.


Sobre la pel·lícula: Robopocalypse és un recompte de la guerra contra els robots, similar al que va fer Max Brooks a World War Z. L'enemic a batre és un ordinador maligna anomenada Archos que pretén acabar amb la Humanitat per preservar la biodiversitat del planeta. El llibre és un recompte per episodis de diversos aspectes de la guerra, però el més probable és que Drew Goddard (Cabin In the Woods, Monstruoso), responsable de l'adaptació de l'obra, aposti per un desenvolupament més lineal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada