Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 29 de novembre del 2012

Anuncien remake de 'Sympathy for Lady Vengeance'

La tercera entrega de la triología de la pel·lícula de Park Chan Wook tindrà versió americana amb Charlise Theron com a protagonista.

La mateixa actriu al costat de les productores Denver & Delilah Films i CJ Entertainment (sent aquesta última una gran productora dins el territori coreà) es troben treballant en el remake, el qual encara està en fase inicial. Tot i així  ja se sap que William Monahan, guionista de Infiltrados de Scorsese i Red de Mentiras de Ridley Scott es farà càrrec del guió, mentre que Charlize Theron s'adjudica el rol de protagonista principal.


Per a qui no conegui la pel·lícula, Sympathy for Lady Vengeance explica la història de Lee Geum-ja, una jove que va ser acusada de l'assassinat d'un nen. Després de tretze anys a la presó i després d'esdevenir una reclusa model és posada en llibertat. En el seu període de reclutament la jove ha estat planejant meticulosament una venjança i després d'aconseguir la seva llibertat és moment de portar-la a terme.

Si ja es troba en marxa el remake de Old Boy i ara comencen amb Sympathy for Lady Vengeance, no descarteu que la primera part de la trilogia Sympathy for Mr.Vengeance tingui el seu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada