Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 19 de novembre del 2012

'The Amazin Spiderman 2'

Fins ara s'han parlat de les noves incorporacions a la seqüela de 'The Amazing Spiderman', Mary Jane Watson (Shailene Woodley) ja confirmada com a tal i l'últim rumor d'incorporació Jamie Foxx com a Electro.

Com fa temps que circula aquest rumor, li van preguntar directament al director Marc Webb a falta de comunicat oficial, la seva resposta va ser: "És l'opció més probable". Com no va quedar del tot clar van anar a preguntar al suposat actor que l'encarnarà Jamie Foxx, i aquesta va ser la seva resposta: "Creuo els dits perquè sigui així" i va afegir: "Tinc una filla petita de 4 anys i l'any passat en una festa d'aniversari el tema principal era Spiderman . No li he dit res encara però es tornaria boja si ho sabés ".


Un altre dels personatges que encara no té qui li interpreti és Harry Osborn (El Duende), però el director ja ha fet audicions a Dane Dehaan (Chronicle) Brady Corbet (Funny Games) i Alden Ehrenreich (Beautiful Creatures), actors joves i poc coneguts que poden donar-li un punt de vista nou al personatge.

L'únic fitxatge confirmat per aquesta seqüela (a part d'Andrew Garfield com Spiderman i Emma Stone com Gwen Stacy) és el de Shailene Woodley, jove actriu a la qual vam poder veure a Los Descendientes i que donarà vida a Mary Jane Watson.

La seqüela de The Amazing Spiderman amb guió d'Alex Kurtzman, Roberto Orci i Jeff Pinkner té prevista l'estrena per a maig de 2014 i Marc Webb confirma que el vestit del superheroi tindrà nou disseny, amb ulls més grans i un nou sistema per llançar la seva teranyina .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada