Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 28 de novembre del 2012

'Star Trek 2'


Ja tenim l'argument de 'Star Trek Into Darknes':

L'estiu de 2013, el director J.J Abrams ens lliurarà un thriller d'acció explosiu titulat 'Star Trek Into Darkness'. Quan la tripulació de l'Enterprise és cridada per tornar a casa, es troben davant d'una terrorífica força imparable que està dins de la seva pròpia organització i que ha desbaratat la flota estel·lar i tot el que representa, deixant al nostre món en un absolut estat de crisi.

Amb un compte personal per saldar, El Capità Kirk (Chris Pine) lidera una cacera en una zona de guerra per capturar un home (Benedict Cumberbatch), convertit en una arma de destrucció massiva. A mesura que els nostres herois són impulsats cap a una èpica partida d'escacs a vida o mort, l'amor serà desafiat, les amistats seran destrossades i caldrà fer sacrificis per l'única família que li queda a Kirk: La seva tripulació.

El repartiment de 'Star Trek 2' està encapçalat per noms com els de Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin, John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Benedict Cumberbatch, Alice Eve i Peter Weller.

Queda pendent d'arribar el primer tràiler de l'esperat retorn. Amb el seu llançament previst per anar conjuntament a l'estrena cinematogràfic de 'El Hobbit: Un Viaje inesperado'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada