Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 29 de novembre del 2012

Primer video viral de 'Pacific Rim'

D'aquí a dues setmanes s'estrena El Hobbit: Un Viaje Inesperado, i amb la cinta podrem veure el primer tràiler de Pacific Rim, la nova pel·lícula de Guillermo del Toro; i per començar a escalfar motors abans de la seva estrena l'any vinent ja han començat a treure material promocional que tan va revolucionar la passada Comic-Con.

El primer en sortir ha estat la pàgina web dedicada al grup de defensa encarregat de protegir la terra de l'amenaça de uns sers interdimensionals coneguts com a Kaijus (en referència al cine dels grans monstres japonesos de tota la vida com són Godzilla, King Ghidorah...). En la web podem veure el comptador que marca la sortida del tràiler i un mapa en el que segurament vagi actualitzant la cronología de avistaments Kaiju.

I això ens porta directament al video viral en el que podem veure el primer? atac a la ciutat de San Francisco. Destrucció i gent corrent per centenars...tot molt rollo Cloverfield.


            

Però la pel·lícula de Del Toro no serà com la producció de J.J. Abrams precisament, ja que l'acció ens traslladarà directament al enfrontament entre Kaiju i humans, que lluitaran contra ells a bord d'uns robots gegants coneguts com a Jaegers.

Podem veure el diseny d'un d'ells, amb el sobrenom de Gipsy Danger/Peligro Gitano (¿?) a traves de Wired.



Pacific Rim s'estrenarà el pròxim 12 de julio de 2013 i compte amb Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Idris Elba, Ron Perlman y Charlie Day como protagonistas.

A continuació nous dissenys d'altres robots...



Cherno Alpha


Coyote Tango


Striker Eureka

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada