Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 16 de novembre del 2012

Robocop podria cambiar d'Armadura

El reinici de 'Robocop' continua endavant encara que ara podria patir uns lleugers cambis degut a certes reaccions negatives dels fans amb l'aparició de les imatges de la nova armadura en aquest reinici de la saga respecte a la saga original de Verhoeven. 


El repartiment de 'Robocop' està encapçalat per Joel Kinnaman, a qui vam conèixer gràcies a la sèrie de televisió 'The Killing'. Ara s'encarrega de donar vida a Alex Murphy, agent de policia que després de patir un brutal intent d'assassinat, és utilitzat per Omnicorp per ser el encentro d'un avançat experiment. El qual el transformarà en un agent de la llei cibernètic.

L'argument de 'Robocop' es presenta així: Corre l'any 2028 i el conglomerat multinacional OmniCorp és al centre de la tecnologia robòtica. Els seus "drones" guanyen guerres a favor dels Estats Units arreu del món i ara vol que aquesta tecnologia també s'apliqui en l'àmbit nacional. Alex Murphy (Kinnaman) bon marit i pare, és a més un gran policia que s'esforça al màxim per acabar amb l'onada de crim i corrupció de Detroit. Després de ser críticament ferit durant el compliment del seu deure, OmniCorp utilitza el seu gran coneixement de la ciència robòtica per salvar la vida d'Alex. I el policia torna als carrers de la seva estimada ciutat amb nous i increïbles poders, però també amb problemes als que un home corrent mai ha hagut d'enfrontar abans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada