Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 19 de novembre del 2012

Tràiler de la nova comèdia policiaca amb Sandra Bullock


L'actriu Sandra Bullock arriba amb el primer tràiler de la comèdia policíaca 'The Heat', en què comparteix cartell amb Melissa MaCarthy, a la qual vam poder veure en la reeixida 'Les Noces del meu millor amiga'.

L'argument de la comèdia 'The Heat' es presenta així: Sarah Ashburn és una agent de l'FBI que ha de treballar juntament amb una agent de la policia de Boston, Shannon Mullins, amb la finalitat d'acabar amb un despietat cap de la droga. El problema és que cap de les dues ha tingut mai un company.

L'estrena en cinemes de 'The Heat' està previst per al mes de març de 2013, si més no als Estats Units. Per ara no hi ha data fixada per al seu debut en les pantalles del nostre pais.

Sandra Bullock, una de les reines de la comèdia de Hollywood, sembla reprendre un dels seus estils més reeixits dels últims anys. Fa dues temporades vam poder veure la seva interpretació en pel·lícules diametralment oposades. Parlem de 'The Blind Side' i 'La Proposició', per les quals va guanyar l'Oscar a la millor actriu i el Razzie a la pitjor actriu respectivament.



 
            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada