Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 27 de novembre del 2012

Remake de El Secreto de la Piramide

Serà per part de Paramount Pictures i Chris Columbus els que produïran la cinta, deixant l'escriptura del guió a Evan Spiliotopoulos qui ha escrit una pila de guions per a Disney.

En la versió original estava produïda per Steven Spielberg, escrita per Chris Columbus (Gremlins i seqüela, Els Goonies), dirigida per Barry Levinson (Good Morning Vietnam, Sleepers, Rain Man) i un espectacular treball de Lucasfilms en els efectes especials que els va valer la nominació a l'Oscar. Però no només tenia importants noms darrere, la recomanable història d'aquesta cinta ens mostra a un adolescent Sherlock Holmes que acaba de conèixer al seu amic John Watson i junts decidiran resoldre uns misteriosos assassinats que tenen en suspens tota la ciutat de Londres.

Com a curiositat, destacar la gran tasca de Lucasfilms en crear el primer personatge totalment digital amb el cavaller de la vidriera. Al capdavant de la divisió encarregada d'aquests efectes estava John Lasseter. Un any després, Pixar va ser comprada per Steve Jobs i la resta de la història ja sabeu com va.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada