Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 23 de novembre del 2012

Dues noves pel·lícules de l'estudi Ghibli


Diuen que el cinema d'animació està destinat al públic infantil i fet completament per Ordinador, és cosa que els Estudis Ghibli  s'encarreguen de desmentir des que es va fundar la companyia el 1985 (encara que bé podríem remuntar-nos fins 1965). I per fi arriben novetats de les seves dues propers estrenes.


D'una banda tenim la pel·lícula que dirigirà Isao Takahata (La Tomba de les Lluernes). Fins ara se sabia que adaptarà el conte popular japonès El Cuento del Cortador de Bambú, la història gira al voltant de la princesa Kaguya, que va ser trobada dins d'un brillant tija de bambú quan era un nadó. I davant d'aquesta pel·lícula hi ha la cinta que estrenarà Hayao Miyazaki, qui està adaptant el seu últim còmic en color, que narra la vida de Jiro Horikoshi, creador del cèlebre avió Zero, molt utilitzat durant la 2 ª Guerra Mundial.

La notícia en aquest cas és que s'ha descobert el títol per a ambdues pel·lícules després del registre d'un parell de dominis d'internet. D'una banda Kaguya-Hime no Monogatari (La Historia de la Princesa Kaguya) i d'altra banda Kaze Tachinu (El Viento se Levanta). De moment no hi ha anunci oficial des dels famosos estudis, però tots estem a l'espera de poder veure les respectives webs oficials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada