Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 14 de novembre del 2012

Michael Arndt escriurà el guió de 'Star Wars VII'

Disney va confirmar el passat 9 de Novembre que Michael Arndt (Toy Story 3, Little Miss Sunshaine), serà l'encarregat de l'escriptura del guió de 'Star Wars VII'. Ho han confirmat fonts properes al projecte a Vulture.


Michael Arndt


Arndt, guionista de Toy Story 3, guanyador d'un Oscar per Petita Miss Sunshine i actualment ocupat amb la seqüela dels Jocs de la Fam, disposaria ja d'un tractament de 40-50 pàgines "i és probable que el seu nom figuri en l'equip final de guionistes del film ".


Les mateixes fonts insisteixen que Disney vol incloure al repartiment original en aquest nou episodi per garantir la seva continuïtat narrativa amb la presència de Mark Hamill, Carrie Fischer i Harrison Ford.

"L'esmentat tractament es mostrarà properament a Brad Bird, Steven Spielberg i JJ Abrams ", segons les mateixes fonts.

Ni Disney, Lucasfilm ni el representant de Arndt s'han realitzat comentaris.


THR confirma la notícia de Vulture a través de les seves pròpies fonts.

Aquest mateix dia, Quentin Tarantino i Zack Snyder han declarat davant els mitjans que rebutjarien la direcció d'aquests films en el cas que s'hagués presentat la possibilitat. El primer per la recent adquisició de Disney: "No vull dirigir la versió Simon West de Star Wars", va declarar Tarantino. Zack Snyder, per qüestions de "esforç" i temps. "Els tres episodis em semblen un pendent relliscosa", va argumentar sobre LA Times.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada