Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 1 de novembre del 2016

'3D sense ulleres?'.

James Cameron va ser qui va tornar a posar de moda el 3D als cinemes, fent que les sales de tot el món reservessin unes quantes per a projectar pel·lícules 3D, en el nou format que va introduir Cameron en el qual passàvem d’utilitzar les típiques ulleres de cartró amb dos colors el blau i el vermell un en cada lent, a utilitzar ulleres de plàstic dur amb lents d’un sol color.

Doncs ara James Cameron ha agafat el repte per a la seqüela d’Avatar, de poder gaudir del 3D sense necessitat d’utilitzar ulleres. Cameron critica la poca audiència que esta tenint les projeccions 3D a rel de les pèssimes conversions que s’han utilitzat per part d’algunes productores i la poca aposta que fan aquestes per a gravar en aquest format directament en comptes de convertir-les en post-producció. Cameron està treballant en el format HDR 4K, cosa que influirà notablement en el CGI i en proporcionar encara més realisme a lo que veurem en la gran pantalla.


Es tot un repte per a Cameron i les seves pròximes entregues de ‘Avatar’, amb la segona entrega que espera estrenar el 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada