Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 12 de novembre del 2016

'Christina Hodson'.

Aquest divendres hi ha hagut notícies destacades sobre dues “franquícies” les quals tindran un Spin-off i compartiran al mateix temps guionista. Es tracte del Spin-off de ‘Transformers’ sobre Bumblebee, robot-amic de Shia LaBeouf a la saga transformers, caracteritzat per la seva bondat, i lo que varen descriure inicialment a DHD com “un esdeveniment sense títol de DC” sense estrena determinada; del que finalment s’ha revelat com la pel·lícula de Warner/DC sobre Harley Quinn, acompanyada del súper-grup femení ‘Birds of Prey’.

Com no hi ha moltes dades sobre aquests dos projectes, parlarem sobre la guionista Hodson, executiva de desenvolupament que va començar a escriure guions en ferm ara fa quatre anys, i que a dia d’avui ja ha acabat varis projectes en una carrera que va començar amb el guió de ciència-ficció ‘The Eden Project’. Aquí un enllaç amb uns apunts sobre el guió, des de la web Scriptshadow; resumint: acció amb robots sintètics. És el primer guió que Hodson acaba però no ven ràpidament. Sense anar més lluny, entra en un reduït cercle dintre de Warner i Paramount que li ha permés escriure el reboot de ‘El Fugitivo’ -hi ha un esbós acabat d’aquest projecte-, el thriller ‘Shut In’, amb Naomi Watts i Jacob Tremblay – El qual L.A. Times qualifica de “ridícul”- i el thriller eròtic ‘Unforgettable’, per a Rosario Dawson i Katherine Heigl.

Pel que fa a les pel·lícules ‘Bumblebee’ i ‘Harley Quinn’ no hi ha gaire que explicar. La primera està buscant director i es el debut de la saga ‘Transformers’ dintre els nous plans de Paramount per expandir la franquícia, ja sense Michael Bay darrera de les càmeres, en una nova iniciativa -que tindrà alguna pel·lícula dirigida per Jonathan Liebesman, perquè per això està per fer de Bay quan aquest està en un altre projecte- en mans d’una taula de guionistes encapçalada per Akiva Goldsman, supervisor del nou punt de vista.

‘Harley Quinn and the Birds of Prey’ sorgeix a partir del èxit de Margot Robbie en el seu paper de Harley Quinn a ‘Suicide Squad’, on es companya de repartiment de Will Smith i tornen a demostrar la química que ja van tenir treballant junts a ‘Focus’. També fa de novia del Joker interpretat per Jared Leto. ‘Birds of Prey’ (Aus de presa) estan formades habitualment per Cazadora, Oráculo i Canario Negro. La pròpia Robbie produirà la pel·lícula.
Aquí els detalls sobre ‘Bumblebee’ i Hodson, i aquí sobre Harley Quinn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada