Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 30 de novembre del 2016

'Hotel Artemis'.

Jodie Foster serà una de les protagonistes de la primera pel·lícula dirigida per Drew Pearce, guionista de ‘Iron Man 3’ i ‘Misión Imposible: Nación Secreta’, segons informa The Hollywood Reporter.

Les primeres noticies d’aquest projecte van començar a aparèixer al mes de Juny, quan Variety es va limitar a ressaltar les influències que tindrien aquest thriller de ciència ficció inspirada en ‘Ex Machina’, ‘Looper’ i ‘Drive’, sense més detalls.

Al anunci d’unir-se al projecte Jodie Foster hi ha alguns detalls sobre l’argument, però no gaire precisos. L’acció succeirà en un futur pròxim, amb el seu propi “univers criminal”, i l’actriu i directora donarà vida a un personatge simplement conegut com “La Infermera”.

‘Hotel Artemis’ està produïda per Simon i Stephen Cornwell per a The Ink Factory, mentre que Adam Siegel i Marc Platt faran el mateix sota el segell de Marc Platt Productions. Els primers són una firma Britànica associada a les últimes adaptacions de John Le Carré, com ‘The Night Manager’ o ‘Un Tridor entre los Nuestros’, mentres que els segons tenen un bagatge més ampli: ‘Wanted’, ‘La La Land’, ‘El Puente de los Espías’, ‘Into The Woods’ o ‘La Chica del Tren’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada