Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 15 de novembre del 2016

'Inhumans'.

Finalment la adaptació del còmic del súper-grup ‘Inhumans’, serà a la petita pantalla en la cadena ABC a partir del 2017, la mateixa que està emetent Agents of S.H.I.E.L.D, ha informat la pròpia companyia a través d’un comunicat.

La adaptació de ‘Inhumans’, anava per a la gran pantalla, situada en la tercera fase del MCU per al 2019 i que va acabar finalment suspesa i en el seu lloc s’estrenarà ‘Captain MArvel’ protagonitzada per Brie Larson. 

En la sèrie Agents of S.H.I.E.L.D ja havien fet algunes aparicions en la segona temporada i en la quarta prometen els seus creadors, que presentaran alguns membres d’aquest súper-grup.

La nova sèrie constarà de vuit episodis, els dos primers a l’estiu en format IMAX -la sèrie utilitzarà aquest tipus de càmera exclusivament-, abans de començar l’emissió al Setembre de 2017.

Es possible que Marvel es fes enrere al donar-se compte que els ‘Inhumans’ no són exactament un grup de primera fila, una llàstima perquè són part instrumental del univers Marvel (i en particular de la línia temporal que ens porta als seus orígens). Els ‘Inhumans’ són homo sapients originals, segrestats de les seves coves i objecte d’experiments per una raça alienígena. Aquests Inhumans acaben formant la seva pròpia societat desenvolupada i el seu propi llinatge.

El que tenim en els nostres temps és una família real de Inhumans, liderada per sa majestats Rayo Negro i Medusa, i secundats per Karnak, Gorgon, Crystal, Maximus el Boig i el gos gegant Mandíbules, lo que obre les portes a tota classe d’intrigues “palaciegas” en un món on el desenvolupament genètic i els emparellaments es miren amb lupa, de cara a mutacions no desitjades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada