Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 23 de novembre del 2016

'Kevin Feige'.

El president de Marvel Studios Kevin Feige (o Fairy com l’anomena carinyosament StripMarvel), ha concedit una entrevista a Variety on ha parlat de els X-Men, els 4 Fantastics, Capitana Marvel i Spider-Man.

En primer lloc Faige va tractar el tema sobre els rumors que hi ha arran d’una possible col·laboració entre Marvel Studios i 20th Century Fox, per un encreuament entre ‘Los Vengadores’ i els ‘X-Men’, o per a la cessió dels drets dels Quatre Fantàstics. Malauradament sembla a ser que això no succeirà.

Es quelcom impossible en aquest moment. Certament tenim suficients pel·lícules per mantenir-nos ocupats per un bon nombre de vides”.

Parlant del que si succeirà en un futur pròxim, Feige va parlar sobre Capitana Marvel i sobre lo poderosa que serà en la seva versió cinematogràfica.

Si tens les cartes de col·leccionista dels personatges de MArvel i pots veure els nivells de poder, ella hauria de sortir-se dels registres comparant-la amb qualsevol que haguem introduït en una pel·lícula”.

Seguint amb el tema, Feige explica perquè Brie Larson es l’actriu ideal per al paper de Carol Danvers.

Amb Capitana Marvel, que te poders que s’aproximen a un nivell que no hem vist abans en les nostres pel·lícules, necessites equilibrar això trobant algú que sigui també humana i terrenal, i que pugui ser gaudida per al públic, el qual està desitjant veure-la volar a traves dels sol i apartant una lluna d’una nau. Al mateix temps, necessitem que aterri i tingui errors identificables. Brie es una persona a la que voldreu unir-vos en el seu viatge, al igual que succeeix amb Benedict, Robert o Chris Pratt”.

Feige també confirma que Marvel Studios està cercant específicament a una directora per a dirigir la pel·lícula.

Es una prioritat. Tindre a una directora al capdavant per explicar la història d’una dona que també és la nostre heroïna més poderosa de lluny, és molt important per a nosaltres”.

Canviant de personatge, Feige també va parlar sobre Spider-Man i de com afectarà al personatge el fet de treballar conjuntament amb Sony Pictures. El President de Marvel Studios no va entrear en detalls de negoci, però va assegurar que encaixarà en l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

Te lloc dins l’univers cinematogràfic que hem construït al llarg de 14 pel·lícules. En les pel·lícules anteriors, Spider-Man era l’únic superheroi que existia en aquest món. En els còmics, Spider-Man sempre ha existit en un món on existien ‘Los Vengadores’, ‘Iron Man’ i ‘Hulk’ corrent pels carrers, i el ‘Capitán América’ sent descongelat del gel. En la pel·lícula, es un jove que te toc de queda per arribar a casa per a que la Tia May no es preocupi, i anar a l’escola, i fer els deures. Aquest es el contrast amb la vida de Tony Stark o el Dr. Strange”.

Finalment Feige parla, positivament, sobre la suposada rivalitat cinematogràfica entre Marvel i DC.

El que l’altre gent està adaptant des de el medi del còmic, és una cosa que veig amb tant d’interès com amb qualsevol altre pel·lícula. Perquè sóc fan, i vull veure el que l’altre gent fa en aquest món. Sempre he cregut en ampliar la definició del que podria ser una pel·lícula de Marvel Studios. Intentem fer que el públic torni amb grans números fent lo inesperat i no seguint simplement un patró, un motlle o una formula”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada