Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 8 de novembre del 2016

'J.R.R Tolkien'.

S’està preparant el Biopic de J.R.R Tolkien, després d’adaptar-se les seves dues novel·les de més èxit ‘El Señor de Los Anillos’ i ‘El Hobbit’, sembla a ser que ha arribat el moment de dur a la gran pantalla el creador d’aquestes obres.

La iniciativa be de la mà dels productors Bob Shaye i Michael Lynne a través de Unique Pictures, ambdós van ser essencials per dur a terme la trilogia de Peter Jackson quan dirigien New Line.

Ja hi ha director associat al projecte, el britànic James Strong, responsable de ‘United’ i habitual realitzador de sèries com ‘Downton Abbey’, ‘Broadchurch’ o la recent adaptació de Stephen King ’22.11.63’. Començarà a rodar alguna cosa a partir del guió de Angus Fletcher, de moment amb el títol de ‘Middle Earth’, un cop l’empresa que té els drets de ventes internacionals, Protagonist Pictures, aconsegueixi atraure a possibles compradors en el pròxim Festival de Berlin.


La pel·lícula es centrarà en la joventut de Tolkien i la seva vida al costat de Edith Bratt fins que esclata la Primera Guerra Mundial, en la que va haver de participar i on van morir casi tots els seus amics de llavors, experiència que inspiraria l’escriptor per crear alguns elements del seu univers fantàstic de la ‘Tierra Media’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada