Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 22 de novembre del 2016

'Hard Boiled'.

Warner Bros està immers en negociacions per adquirir els drets de ‘Hard Boiled’, còmic de ciència ficció amb guió de Frank Miller i uns complicadíssims dibuixos de Geoff Darrow, amb vistes a un projecte cinematogràfic que podria dirigir Ben Wheatley i amb Tom Hiddleston com a protagonista.

Aquesta adaptació cauria en mans de Solipsist i Hollywood Gang, les companyies que van adaptar ‘Sin City’ per una banda, i ‘300’ per l’altre.

Publicad a principis dels anys 90, ‘Hard Boiled’ ens porta a un futur infernal seguint els passos de Carl Seitz, un pacífic agent de seguros en una ‘Los Angeles’ ultraviolenta, que comença a experimentar greus trastorns de personalitat i acaba immers en un conflicte revolucionari entre robots i humans; després la trama es complica força.

Com recorda The Playlist, Fincher ja tenia en ment adaptar aquest projecte en el seu dia. De fet, va ser Nicolas Cage qui va estar a punt de convence’l per rodar una versió completament en CGI amb motion-capture, molt semblant a ‘The Polar Express’. Fa molt, molt temps d’això.

Segons Mike Fleming, de DHD, aquest projecte “es farà” però pot tardar, donat que es troba en una fase molt preliminar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada