Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 11 de novembre del 2016

'Valerian y La Ciudad de los Mil Planetas'.

El còmic, Pierre Christin i Jean-Claude Mézières i titulat a Espanya com ‘Valérian i Laureline’ (encara que inicialment va ser ‘Valérian, un Heroi Espacial’), es va publicar per primer cop l’any 1967, com una història seriada en la revista Pilote. Posteriorment es publicaria en format àlbum i l’any 2007, que es quan va obtindré el títol actual, es va reprendre la sèrie amb la història ‘La Orden de las Piedras’. Valérian, un agent espai-temporal del any 2713 encarregat de mantenir l’ordre en l’univers i que pot viatjar al llarg d’ell i també a traves del temps en la seva nau espacial.

Valérian, és Dane DeHaan, Laureline és Cara Delevigne, Clive Owen és el comandant Arün Filitt, apareix també Rihanna, Rutger Hauer, Ethan Hawke i Matthieu Kassovitz.

        

Collider va publicar fa cinc dies la segona part de l’entrevista amb Luc Besson, amb motiu de l’estrena al Juliol de la seva nova pel·lícula, ‘Valerian and the City of the Thousand Planets’, el seu retorn a la ciència ficció després de ‘Lucy’. En l’entrevista, el director francès va explicar que la pel·lícula estarà llesta amb temps de sobra -el muntatge final de 129 minuts està acabat i ja hi ha una desena part dels VFX completats i aprovats, amb vistes a finalitzar al mes de Març-, per a la seva estrena el 21 de Juliol del 2017.

La gent que treballa en els efectes especials, principalment Weta, ILM i Rodeo, parlen de lo còmoda que els està resultant treballar en aquesta pel·lícula, una en la que estan treballant sobre un material finalitzat amb mesos d’antelació a l’estrena, en comptes de fer-ho sobre planos temporals que potser després no s’inclouran en el muntatge final i amb el compte enrere instal·lat damunt seu.

Bona part de les raons que la pel·lícula llueix així, -per no dir, que la pel·lícula és una de les més cares de la història del cine francès, amb un pressupost de 170 M€- es deu a la mecànica del treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada