Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 10 de novembre del 2016

'Tom Holland'.

The Hollywood Reporter publica un reportatge sobre les noves estrelles de Hollywood amb els dos protagonistes de ‘Spider-Man: Homecoming’. Tom Holland i Zendaya, la que no serà (però segurament si), la nova Mary Jane. En l’entrevista Holland ha parlat sobre el seu contracte per donar vida a Spider-Man i sobre la forma de treball amb l’estudi en aquest termes: “ Et donen opcions i aquestes poden ser executades en algun moment, com un ‘cameo’ a ‘Vengadores’. No tinc del tot clar en quines pel·lícules. El que se es que tinc tres pel·lícules de Spider-Man i tres pel·lícules en solitari per contracte, però si tens algun altre projecte Marvel es molt bona comptabilitzant-lo. Són molt respectuosos amb la teva vida, la veritat. Entenen que tens de treballar amb altres pel·lícules i procuren adaptar-se per que et puguis adaptar ambdós projectes.

No queda clar quines altres pel·lícules es refereix Holland, però es dedueix que te contracte per a tres pel·lícules com a protagonista i aparicions en tres pel·lícules més com podria ser la ja estrenada ‘Captain America. Civil War’ i les dues entregues de ‘Avengers’.

Sobre les altres pel·lícules probables l’actor afirma que està desitjant repetir amb J.A. Bayona, encara que sigui amb un petit paper, i deixa caure que hi ha hagut alguna conversa al respecte i podria tenir-lo en la segona entrega de ‘Jurassic World’, encara que tant sols ha estat un primer contacte i que no es sap si serà possible participar-hi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada