Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 3 de novembre del 2016

'The Dark Tower'.


Sony s’estaria plantejant ajornar del Febrer l’estiu de 2017 l’estrena de ‘La Torre Oscura’, per donar temps a la finalització dels efectes especials i desenvolupar una campanya de publicitat el més potent possible, segons han informat fonts properes al projecte a EW.

*Remarcar que Entertainment Weekly porta mesos donant cobertura informativa sobre el desenvolupament de la pel·lícula. I tenen informació de primera mà al respecte.

La fotografia principal va acabar a finals de Juliol, però “Els plans per estrenar la pel·lícula en un termini de sis mesos han demostrat que era massa ambiciós”. La decisió ha estat presa de manera conjunta per Sony Pictures i la productora MRC, encara que no hi ha anunci oficial al respecte.


La pel·lícula té un pressupost d’uns 60M$, segons aquestes fonts. En comptes d’injectar més diners per accelerar el treball dels VFX, tot sembla indicar que aposten per la segona opció: aplaçar-la. “Així no paguem costos per accelerar el treball. Seixanta milions es una xifra molt responsable i volem treure’n benefici”, van declarar fonts sota condició d’anonimat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada