Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 18 de novembre del 2016

'Fede Álvarez'.

Després de l’èxit d’aquest estiu Fede Álvarez prepara la segona entrega de ‘No Respires’. La pel·lícula a mig camí entre el thriller, l’slasher i les pelis de home invasion, es va guanyar el respecte dels aficionats explicant la història de tres joves lladres que assalten la casa d’un invident veterà de guerra que es qualsevol cosa excepte un tipus amb el que un hauria de tenir-hi problemes.

Després del èxit de critica i públic (recaptant 150 milions de dòlars a partir d’un pressupost de 10), hi havia moltes paperetes i suficients incògnites del enigmàtic personatge per pensar en una seqüela. Ara aquesta possibilitat es converteix en una realitat després d’anunciar Fede Álvarez que hi ha una continuació imminent.

Amb motiu del llançament en blu-ray de la seva última pel·lícula, el director ha parlat amb Coming Soon sobre el seu paper com a nou director de la saga ‘Millenium’, substituint a David Fincher, i va anunciar en primícia la continuïtat de ‘No Respires’, en la que espera repetir com a director, però de la que no ha avançat més detalls més enllà de que repetirà amb el seu productor habitual Rodo Sayagues, amb el que també treballarà a ‘Millenium’ tractant de portar la saga al seu terreny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada