Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de novembre del 2017

'A Wrinkle in Time'.

La nova pel·lícula de Disney ‘A Wrinkle in Time’, es l’adaptació de la novel·la del mateix nom, de l’escriptora Madeleine L’Engle, que aquí es va titular ‘Una Arruga en el Tiempo’. La pel·lícula està dirigida per Ava DuVernay (‘Selma’, ‘Middle of Nowhere’) i escriu el guió Jennifer Lee (‘Frozen’, ‘Wreck-it Ralph’).

Encapçalen el repartiment: Oprah Winfrey (‘Selma’, ‘The Butler’), Reese Witherspoon (‘Big Little Lies’, ‘Inherent Vice’), Mindy Kaling (‘The Mindy Project’, ‘The Night Before’), Chris Pibe (‘Wonder Woman’, ‘Star Trek: Beyond’), Gugu Mbatha-Raw (‘Miss Solane’, ‘Concussion’), Zach Galifianakis (‘The Hangover saga’, ‘Masterminds’), André Holland (‘Moonlight’, ‘The Knick’) i Michael Peña (‘Collateral Beauty’, ‘Vacation’), a més dels joves Levi Miller (‘Pan’) com a Calvin i Storm Reid (’12 Years a Slave’) com a la protagonista Meg.

L’argument és el següent: Quan el científic Alex Murry (Chris Pine) desapareix de forma misteriosa mentre treballava en un misteriós experiment, la seva filla Meg decideix anar-lo a buscar. Meg viatjarà amb el seu germà petit i el seu amic Calvin a través del espai i el temps. En la seva aventura, els tres joves protagonistes tindran l’ajuda de tres essers celestials: la filosòfica Mrs. Who (Kaling), la inquisitiva Mrs. Whatsit (Witherspoon) i la líder Mrs. Which (Winfrey). Per dur a terme aquesta missió, Meg haurà de lluitar contra “si mateixa” per poder vèncer a la obscuritat.

A continuació el primer tràiler...

        

        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada