Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de novembre del 2017

'Tarantino'.

Fa temps que es parla, de la pròxima pel·lícula del cineasta Quentin Tarantino, i que giraria al voltant dels crims de la Família Manson.

En principi es parlava de que estaria centrada en l’assessinat de Sharon Tate per part de Charles Manson i els seus seguidors, coneguts popularment com la família Manson. Però ha estat el propi director, que ha dit que, la pel·lícula estarà dedicada a l’any 1969. Parlarà llavors del que va envoltar aquest tràgic succés? Parlarà dels Beach Boys i la seva relació amb Manson els dies anteriors al crim?

Encara es aviat per saber el títol o especular amb els actors que sortiran a la pel·lícula, però un nom que està agafant força renom és el de Margot Robbie, així com Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i sense faltar a les pel·lícules de Tarantino, Samuel L. Jackson.

Lluny ara de Harvey Weinstein -per l’escàndol de abusos sexuals- Tarantino està parlant amb diferents productores per a veure qui es fa amb els drets de distribució.

Sembla estrany -si es dones el cas- que ni Pitt ni DiCaprio hagin treballat mai junts en una pel·lícula, tret d’un curt dirigit per Scorsese.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada