Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de novembre del 2017

'Death on The Nile'.

S’acaba d’estrenar com aquell qui diu als USA -aquest divendres als nostres cinemes- la adaptació de la novel·la d’Agatha Christie ‘Murder on The Orient Express’ i ja han iniciat el procés per posar en marxa la seqüela ‘Death on The Nile’ segons The Hollywood Reporter.

El guionista principal de ‘Murder on The Orient Express’ repetirà en la seqüela, Michael Green, responsable també de ‘Logan’, ‘Blade Runner 2049’ o ‘American Gods’, entre d’altres. I segons les seves declaracions està preparat per escriure la seqüela que a dirigit i protagonitzat Kenneth Branagh, tot i que aquest últim encara no ha dit si tornaria a dirigir la seqüela, tot i que 20th Century Fox si que estaria interessada que repetís.

‘Death on The Nile’ va ser publicada per Agatha Christie l’any 1937. En la història, Poirot viatge a Egipte de vacances, però acabarà investigant un assassinat amb un triangle amorós pel mig. La novel·la ja va ser adaptada l’any 1978, protagonitzada llavors per Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Landsbury i David Niven.

‘Murder on The Orient Express’ ha tingut un pressupost de 55M$ i duu gairebé 150M$ recaptats a nivell mundial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada