Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de novembre del 2017

'Bond 25'.


Segons informen des de fonts properes a DHD, les companyies de MGM i Annapruna Pictures estarien prop de tancar un acord per a la distribució domèstica de ‘Bond 25’. Aquest anunci, vindria després d’un que havien fet amb anterioritat, a finals del mes passat ambdues companyies -tot i que no havien parlat explícitament de la saga ‘Bond’- pel que MGM i Annapruna Pictures compartirien costos de financiació, distribució i promoció de futures pel·lícules.

Ara si que, definitivament la pel·lícula ‘Bond 25’ es posa en marxa i la companyia de Megan Ellison, altre vegada segons DHD, es la candidata a substituir a Sony com a productora de la que seria la última pel·lícula de ‘Bond’ De Daniel Craig com a protagonista, amb data d’estrena per al 08 de Novembre de 2019. Per pagar el cost de la producció, Annapruna Pictures utilitzaria el crèdit de 350 milions que va rebre al Setembre de la mà de J.P Morgan, Comerica Bank, City National Bank, First Republic Bank, HSBC, MUFG Union Bank, Suntrust Bank i Wells Fargo.

Tot i això l’acord no està del tot tancat, està pendent de la decisió final dels productors i capitans de la franquícia, Barbara Broccoli i Michael G. Wilson, els que tindran d’estar convençuts de la capacitat de Annapruna per a distribuir en el mercat internacional. Una de les opcions que hi ha sobre la taula, es deixar que un tercer estudi s’encarregui de presentar la pel·lícula fora dels Estats Units, com ara Fox, Warner, Universal i la pròpia Sony estan en licitació, encara.

I un cop es tanqui aquest acord, tan sols faltarà saber quii serà el director d’aquesta nova entrega. Denis Villenueve va confirmar la setmana passada haver mantingut conversacions amb els productors per a dirigir la pel·lícula, tot i que finalment va desistir ja que té el compromís amb la nova versió de ‘Dune’ que està preparant. Segueixen negociant Yann Demangel (’71) i David MacKenzie (Comancheria, Outlaw King).

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada