Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de novembre del 2017

'Morbius'.

Segons THR Matt Sazama i Burk Sharpless haurien entregat un primer guió per a l’adaptació d’una pel·lícula individual de Morbius: The Living Vampire, un dels enemics de Spider-Man.

Morbius, creat per Roy Thomas i Gil Kane l’any 1971, és en realitat el científic Michael Morbius, transformat en vampir en sortir-li malament un experiment per curar una estranya malaltia a la sang. Va aparèixer per primer cop en el número 101 de The Amazing Spider-Man després -segons l’entrada de wikipedia- de que els censors traguessin la restricció sobre determinades criatures sobrenaturals en els còmics.

Sazama i Sharpless són els guionistes del reboot dels ‘Power Rangers’ -sincerament, no se si és bona idea després dels resultats de la mateixa- aquest projecte ja va estar a punt de veure la llum fa 16 anys, en un acord que mai es va fer efectiu, entre Marvel Enterprises i la petita -e incorporada a Lionsgate- Artisan Entertainment.

Recordar també, que Sony ja te en marxa dos altres Spin-off de personatges de Spider-Man, un es ‘Venom’ amb Tom Hardy i Ruben Fleischer com a director, i entre els guionistes hi figura Todd McFarlane; l’altre projecte ‘Silver & Black’ -Silver Sable & Black Cat- te associada com a directora a Gina Prince-Bythewood i com a guionistes a la pròpia directora, Tom DeFalco i Ron Frenz -credors de Silver Sable-, Keith Pollard i Marv Wolfman -creadors de Black Cat-, per ara no hi ha actrius associades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada