Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 de novembre del 2017

'El Futur del UCM'.

img_0255


Gràcies a una entrevista en la revista Vanity Fair al president de Marvel Studios, Kevin Feige podem saber una mica més del Futur del UCM (Univers Cinematogràfic Marvel).

En paraules del propi Feige “Hi haurà dos períodes diferents. Tot abans de ‘Avengers 4’ i tot després. Hi ha programades 22 pel·lícules, i tenim unes altres 20 sobre la taula que són completament diferents a qualsevol cosa anterior”. Amb aquestes declaracions sembla a ser que tindrem una gran etapa de seqüeles i spin-off per endavant, com per exemple la segona entrega de ‘Spider-Man’ o ‘Guardians of The Galaxy vol.3’. La revista també va parlar amb el CEO de Disney, Bob Iger i aquest els va dir que tenen el dret de 7.000 personatges de Marvel, així que les possibilitats són molt variades, encara que també són conscients del que necessitarà Marvel per sobreviure a llarg termini: noves cares i nous punts de vista de les històries. “Estem buscant mons que estiguin completament separats, geogràficament o en el temps, dels mons que ja hem visitat”, va explicar Iger.

‘Avengers 4’ es convertirà en el punt d’inflexió, amb Feige afirmant que la pel·lícula “Portarà coses que mai hageu vist en les pel·lícules de superherois: un final. Hi haurà dos períodes diferents: tot abans de Avengers 4 i tot el demés. Se que no serà el que la gent s'espera”. ‘Avengers: Infinity War’ arribarà als cinemes el pròxim 27 d’Abril de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada