Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de novembre del 2017

'All the Money in The World'.

Després del escàndol aparegut arran del assetjament sexual de l’actor Kevin Spacey, i que arran d’això s’hagi acomiadat de la sèrie de ‘House of Cards’, ara ha estat el torn per part de Sony d’eliminar-lo de la recent pel·lícula en que ha participat i que s’estrena el mes que bé, parlem de ‘All the Money in the World’.

Des de THR esxpliquen que Ridley Scott ha decidit de manera fulminant fer-lo fora i re-gravar totes les escenes amb l’actor Christopher Plummer. El director ho a comunicat a l’estudi aquest mateix dimecres per la tarda. El fet es que Scott volia aquest actor per al paper inicialment, però Tom Rotham directiu de Sony, volia algú de més renom, així que l’escollit va ser Spacey.

Spacey, que a la pel·lícula interpreta al cap de família Getty durant el període en el que va haver de lluitar amb el segrest del seu net en mans de la màfia italiana l’any 1973, va rodar en el seu moment les escenes quasi sense interactuar amb l’altre part del repartiment i va estar en el set durant dues setmanes ell sol, així que, encara que just de temps Scott te marge de maniobra per gravar les escenes on hi apareixia Spacey i que no es noti massa el canvi. El més segur es que Mark Wahlberg i Michelle Williams participin també en les re-gravacions per completar el procés.

        

Ajudant també en el procés estarà la companyia d’efectes visuals MPC, una de les més importants en el sector i guanyadora l’any passat del Oscar per a ‘The Book of Life’. Degut la complexitat e imminent necessitat de la situació, s’haurà de recórrer al treball dels efectes per col·locar a Plummer en les escenes prèviament rodades.

De no haver-se donat aquest fet, ‘All the Money in the World’ s’hauria d’haver presentat la setmana que ve, però Sony a demanda expressa de Scott, va decidir retirar-la de la programació del festival per no molestar en tot el treball de l’equip. En un comunicat emes qualifiquen a la pel·lícula com “un film excepcional però, donades les acusacions que han sorgit al voltant d’un dels actors i per respecte a les persones involucrades, seria inapropiat realitzar una celebració en una gala en aquests moments tan difícils. Conseqüentment la pel·lícula serà retirada. Però sense anar més lluny, una pel·lícula no es el treball d’una sola persona. Hi ha més de 800 actors, guionistes, artistes, artesans i personal que han treballat sense descans i de manera ètica en aquesta pel·lícula, alguns durant anys, incloent un dels directors més il·lustres del món cinema. Seria una injustícia castigar a tots ells per els crims d’un dels actors secundaris”.

L’estudi es va plantejar retardar la pel·lícula per a l’estiu de 2018 i en els últims dies ja havien anunciat que Sapcey no rebria cap campanya promocional de cara als Oscars. Eliminar completament el seu treball en la pel·lícula era el següent pas si volien mantenir l’estrena per a Desembre d’aquest any i minimitzar al màxim l’impacte durant la promoció.

Després d’això i la decisió de Netflix d’eliminar el personatge de Frank Underwood de la pròxima temporada de ‘House of Cards’, el llegat audiovisual de Spacey arribarà a la seva fi l’any que ve, quan s’estreni (si ho fa) la pel·lícula ‘Billionaire Boys Club’. Netflix tenia també una altre pel·lícula en que l’actor hi estava implicat, Gore, un biopic sobre l’escriptor Gore Vidal en la que s’anava a aprofundir les seves inclinacions polítiques i sexuals mitjançant la relació que mantenia amb un jove (Douglas Booth) durant la seva estada a Itàlia, però la companyia ha decidit cancel·lar també els plans per a realitzar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada