Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de novembre del 2017

'Red Sonja'.


Allà pel 2006 hi havia un projecte de Dynamite Entertainment, Family Room Entertainment i Millennium Films i anava a ser dirigit per Robert Rodríguez, escrit per David N. White i amb Rose McGowan com a protagonista.

Doncs be a data d’avui (Novembre de 2017), Millennium Films que ja estava associada al projecte serà l’encarregada de tirar-la endavant. I per que han escollit ara el moment, doncs degut al èxit de ‘Wonder Woman’. “Hem estat esperant el moment adecuat per aquest remake, i amb l’èxit de Wonder Woman, el públic a parlat. Volen herois femenins”, va comentar Avi Lerner, possible productor de la pel·lícula.

Ja hi va haver una adaptació d’aquest còmic l’any 1985, amb Brigitte Nielsen com a Red Sonja i Arnold Schwarzenegger com a Lord Kalidor, dirigida per Richard Fleischer, amb guió de Clive Exton i George MacDonald, i amb música de Ennio Morricone. La veritat es que va ser un fracàs en la taquilla i va obtenir molt males crítiques. L’actriu protagonista Brigitte Nielsen va obtenir l’any 1985 el premi Golden Raspberry (actual Razzie) com la pitjor nova estrella.

Red Sonja és una heroïna creada per Roy Thomas i el dibuixant Barry Windsor-Smith (Wolverine: Arma-X) en la dècada dels 70. La seva primera aparició va ser en el número #23 de Conan el Bárbaro, publicat en aquella època per Marvel Còmics.

La intenció ara es fer una franquícia, tot depenent també del resultat de la primera pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada