Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de novembre del 2017

'Dark Univers'.

Segons informen des de The Hollywood Reporter, l’univers que havia posat en marxa Universal, amb les noves pel·lícules dels “monstres de la casa”, l’anomenat ‘Dark Univers’ pot arribar al final del seu recorregut.

La no tan bona recepció de la primera pel·lícula estrenada aquest estiu ‘The Mummy’ amb Cruise de protagonista, ja va deixar el projecte a la corda fluixa. Però ara els principals pilars del projecte que anava a competir amb Disney i Warner al mateix nivell de grans sagues entrelligades, “abandonen el vaixell”, Alex Kurtzman i Chris Morgan.

Kurtzman acabava contracte amb Universal aquest Setembre i ha canalitzat els seus esforços cap a un altre projecte, la CBS, perquè exerceixi de productor executiu de ‘Star Trek: Discovery’ i amb la que tenia un compromís de desenvolupar fins a sis shows en els pròxims anys. Morgan, tot i això, es manté a Universal però retornant a la Saga que li ha donat èxit, ‘Fast & Furious’, per la que està escrivint el guió del spin-off que protagonitzaran Dwayne Johnson i Jason Statham -motiu del endarreriment de la novena entrega-.

A principi d’Octubre, ja van sorgir els primers rumors de l’aturada d’aquest gran projecte i perquè es va parar la pre-producció de la següent pel·lícula d’aquest univers, ‘La Novia de Frankenstein’ per problemes en el desenvolupament del guió, que per als responsables encara estava molt verd, tot i comptar amb David Koepp com a guionista i Bill Condon, el director, supervisant el guió.

Tret d’un canvi d’última hora, sembla a ser que Universal s’hauria de conformar a curt termini amb seguir mantenint a dalt de tot les seva saga insígnia ‘Fast & Furious’ i les pel·lícules de Illumination.

Des de THR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada