Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de novembre del 2017

'Fox formant part de Disney?'


Encara que cap de les dues parts, ha dit res oficial al respecte, segons CNBC, 21st Century Fox estaria sospesant la possibilitat de vendre una gran part de la seva divisió mediàtica, inclòs 20th Century Fox, a Disney.

Aquest primer acostament neix de la intenció de Fox de centrar els seus esforços només en una part de les seves divisions, notícies i esports, per poder competir millor en aquest terreny, i desfer-se d’aquelles companyies com ara, el seu estudi cinematogràfic o la seva àrea de ficció televisiva.

Segons les fonts de la CNBC, les dues companyies no estan en negociacions en aquest moments, encara que han estat parlant del tema les últimes setmanes i la possibilitat d’un acord entre ambdues parts està en suspens.

Segons CNBC, els avantatges per ambdues companyies radiquen en el context del actual mercat de continguts audiovisuals. Per a Fox, seria la millor manera de competir en un terreny no sotmès a noves aparicions de plataformes digitals, com ara Netflix, Amazon o Hulu, en el que si competeixen les seves filials de ficció. Per a Disney, que ja va anunciar la seva intenció de llançar en un futur la seva pròpia plataforma de continguts i amb potencial econòmic i franquícies de primer ordre, implicaria enriquir el seu catàleg de continguts, recuperar bona part de les franquícies de Marvel (a excepció de Spider-Man que ja comparteix amb Sony), i allunyar-se dels seus competidors digitals dels continguts de Fox, que a dia d’avui, com els seus propis, també es distribueixen en plataformes com Netflix o HBO. I no diguem ja de les implicacions relatives al mercat exclusivament cinematogràfic, on el seu domini seria encara més gran que en l’actualitat.

Estarem atents durant els pròxims mesos als moviments que hi pugui haver al respecte i als canvis derivats d’un hipotètic acord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada