Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 5 de desembre del 2017

'Altered Carbon'.

Ja tenim el primer tràiler de la nova sèrie de Netflix per al 2018, ‘Altered Carbon’. La nova sèrie de ciència ficció de Netflix, és l’adaptació de les novel·les de Richard Morgan, que arribarà a les pantalles de televisió el 02 de febrer de 2018.

        

‘Altered Carbon’ és la història de Takeshi Kovacs (Will Yun Lee), ex militar i resident en un món futurista on la consciència pot esser digitalitzada i emmagatzemada en altres cossos. Com succeeix en el cas del protagonista. Kovacs es troba emmagatzemat en el cos del agent de policia Elias Ryker (Joel Kinnaman), i rep la investigació del assassinat d’un milionari, Laurence Bancroft; un cas amb una dificultat especial: la memòria recuperada del cadàver no inclou les últimes 48 hores prèvies a la seva mort.



 A Kinnaman l’acompanya: James Purefoy com a Bancroft, Dichen Lachman com a Reileen Kawahara, germana de Kovacs, Kristin Lehman, Byron Mann i Hiro Kanagawa, entre d’altres, sota l’auspici de Laeta Kalogridis, guionista de ‘Avatar’. Deu episodis dirigits per Uta Briesewitz, Nick Hurran, Peter Hoar, Miguel Sapochnik, Andy Goddard i Alex Graves.

Més imatges des de Entertainment Weekly.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada