Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 5 de desembre del 2017

'Disney-Fox'.


Ja està quasi a punt, de tancar-se la operació de compra de 21st Century Fox per part de Disney. Walt Disney Co. I 21st Century Fox estan apunt de tancar l’acord per la qual la primera adquiriria part de la segona per una xifra provablement superior als 60MM de dòlars, una part important dels actius de Fox, entre ells la seva divisió cinematogràfica i televisiva, segons han informat fonts properes a les negociacions a la cadena estatunidenca CNBC.

La informació que detalla David Faber és força contundent. A falta de detalls minuciosos un cop es faci oficial l’adquisició, Disney controlarà:

-L’estudi Cinematogràfic 20th Centuryu Fox, incloent la seva divisió per a cinema independent Fox Searchlight, l’estudi d’animació Blue Sky i totes les propietats sobre les que tots aquests hi tenen els drets ( Avatar, la trilogia original de Star Wars, Fantastic Four, X-Men, incloent la llibreria històrica de les pel·lícules del estudi).

-L’estudi de televisió 20th Century Fox Television i totes les propietats sobre les que te dret.

-Els canals regionals esportius de Fox. No els Nacionals.

-Fox Star India, la productora i distribuidora cinematogràfica de Fox en el País sud asiàtic.

-La porció de la plataforma digital de streaming Hulu que posseeix Fox (un 30%).

-La porció de la productora televisiva holandesa Endemol Shine Group (MasterChef) en possessió de Fox (un 50%).

-La porció del canal satèl·lit Sky en possessió de Fox (un 38%).

-La porció del canal National Geographic en possessió de Fox (un 75%).

Fox es quedarà amb noticies i els seus canals esportius generals, segons la informació de David Faber. En virtud del acord, els inversors de Fox no solament conservaran les seves accions (després de la modificació nominal donat que passaran a formar part de Disney) sinó que rebran un bo addicional en forma d’accions pròpies de la companyia de Burbank.
L’acord no està tancat al 100 per 100 i, de fet, Fox està negociant també amb el conglomerat Comcast (NBC i Universal), però les discussions amb Disney estan molt més avançades, en concret des de que ambdues parts decidissin reprendre la setmana passada les negociacions després d’un breu punt i a part, per desavinences en el cost definitiu i la traducció de l’adquisició per als inversors.

Des de CNBC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada