Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 15 de desembre del 2017

'The 15:17 to Paris'.

Primer tràiler de la nova pel·lícula de Clint Eastwood ‘The 15:17 to Paris’. Pel·lícula dedicada a indagar, amb una gran simpatia, a la figura humana darrera l’heroi, amb un al·licient afegit, que aquesta pel·lícula està protagonitzada en part, per els protagonistes del incident en el que es basa.

Així els militars estatunidencs Spencer Stone i Alex Skarlatos, així com el també estatunidenc Anthony Sadler, apareixeran en major o menor mesura en aquest film, que explica com es va frustrar l’intent de assalt realitzat per Ayoub El Khazzani contra un tren de passatgers mentra recorria el servei d’Amsterdam – Paris, abans d’acabar reduït per els seus passatgers...començant per Stone, Skarlatos i Sadler.

Els tres estan acompanyats d’un repartiment encapçalat per Jenna Fischer, Judy Greer i Ray Corasani conjuntament amb Paul-Mikel Williams, Max Ivutin, Bryce Gheisa, Cole Eichenberger i William Jennings, els quals donaran vida a les versions joves dels protagonistes de la història. Variety descriu que cap dels tres tindrà un paper fonamental i predominantment protagonista en el film, més centrada en descriure una panoràmica general de les seves vides, però si que s’espera que englobin una part important del metratge, especialment en el moment de l’assalt.

El Khazzani, recordem, va pujar al tren armat l’Agost de 2015 amb un fusell de assalt AKM, un còctel molotov, una pistola i diversos carregadors. Du des de llavors a presó per càrrecs d’atac terrorista, intent de assassinat i conspiració. Tres persones van resultar ferides.

Sembla a ser però que aquesta pel·lícula va d’un altre cosa. El tràiler està més enfocat a la importància de la veu de fons -un discurs sobre...viure- més que en les imatges i l’incident en particular.

El guió ha estat adaptat per Dorothy Blyskal, ajudant de producció a ‘Live by Night’ i col·laborador del propi Esatwood a ‘Sully’.

Estrena 09 de Febrer de 2018 a USA.

        

        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada