Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 12 de desembre del 2017

'Venom'.

Ja tenim el primer cartell, de la pel·lícula que prepara Sony sobre un dels enemics de Spider-Man, ‘Venom’. En la celebració de la Comic-Con de Sao Paulo, l’equip de producció va donar a conèixer el primer cartell de la pel·lícula.

A més a més, el director va explicar en quins còmics es reflectirà per desenvolupar l’argument de la pel·lícula. Un és Protector Letal, on entrem de ple en la lluita interna que manté Eddie Brock amb el ‘simbionte’, per allunyar-se de la gent de Nova York i no posar-la en constant perill; d’altre banda l’altre còmic en que es basarà serà Planeta de Simbiontes, i és en l’adaptació de part de aquest còmic on podem trobar quelcom interessant per on anirà la pel·lícula, ja que l’argument d’aquest còmic hi ha una col·laboració entre Venom i el propi Spider-Man. Aquesta història ens situa en un escenari on apareixen més ‘simbiontes’ i per tant Eddie Brock es veu obligat a recórrer a l’altre persona de qui s’ha servit l’extraterrestre: Peter Parker.

En les pròximes setmanes, segurament en sabrem més detalls del projecte, però ara per ara la prioritat està en l’adquisició de Fox per part de Disney i com això afectarà a la pel·lícula.

Estrena 05 d’Octubre de 2018 a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada