Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 13 de desembre del 2017

'Nightmare Alley'.

El cineasta Guillermo del Toro es passa a la cine negre. El director mexica co-escriurà amb Kim Morgan - coguionista de ‘The Forbidden Room’, de Guy Maddin i que la podeu trobar a twitter en el compte Sunset Gunshot, així com en el blog del cine New Beverly-, l’adaptació de ‘Nightmare Alley’ que serà dirigida per Del Toro, el que serà la seva primera incursió al cine negre.

Per a saber de que va ‘Nightmare Alley’, és originalment una novel·la de William Lindsay Gresham adaptada posteriorment al cinema per Edmund Goulding, en un film protagonitzat per Tyrone Power i Joan Blondell l’any 1947, i traduïda aquí com ‘El Callejón de las Almas Perdidas’. És la història de Stanton “Stan” Carlisle, un estafador que decideix unir forces amb una vident per endur-se els diners dels rics crèduls de l’alta societat de Chicago. Essent com és una pel·lícula profundament immersa en el gènere noir, no succeeix molt fins que tot el pla se’n va en orris, en un relat de degradació humana on l’alcohol hi juga un paper força important.

Aquesta adaptació trigarà a arribar, ja que Del Toro té un altre projecte en marxa, la nova versió de ‘Fantastic Voyage’, produïda per James Cameron.

        

De la producció s’encarregarà Fox Searchlight, en una continuació entre el director i la productora després del èxit en quant a critica de la pel·lícula ‘The Shape of Water’. Tot i la imminent compra de Fox per part de Disney, sembla a ser que el funcionament de 20th Century Fox no es veurà afectat, ja que Walt Disney Co. no te la intenció de modificar gaire alguns dels projectes que ja hi ha en marxa.

Una prova evident és que la col·laboració entre Del Toro i Searchlight no acaba aquí. En qualitat de productor, Del Toro ha designat a Scott Cooper (Hostiles, Crazy Heart) com a director de la cinta de terror ‘Antlers’, amb guió de Henry Chaisson i Nick Antosca, basat en un relat curt d’aquest últim, guionista de ‘Hannibal’ i ‘Channel Zero’, en el que un jove professor descobreix que un dels seus estudiants més conflictius amaga un terrible secret sobrenatural. Coprodueix Goyer.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada