Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 24 de desembre del 2017

'Star Trek'.

Fa temps que se’n parla però sembla que mica en mica es va confirmant, Quentin Tarantino dirigirà una pel·lícula de ‘Star Trek’. El desembre del 2015, durant la seva participació en el podcast de Nerdist, Tarantino va parlar sobre el seu gust per la sèrie original de ‘Star Trek’, però no ha estat fins al Setembre d’aquest any que una trobada entre Tarantino i l’univers de ciència ficció creat per Gene Roddenberry va passar a ser rellevant quan el director va afirmar tenir idees concretes sobre com realitzar aquesta proposta.

A començament d’aquest desembre, Paramount va fer oficial que el director de ‘Pulp Fiction’ es faria càrrec d’una nova pel·lícula de ‘Star Trek’, conjuntament amb J.J Abrams en qualitat de productor. Poca cosa se’n sap del projecte, si continuarà la història que va començar el propi Abrams amb el reinici de la franquícia l’any 2009 o si per el contrari serà un punt i a part i començar una nova història per als tripulants de la nau Enterprise, són aspectes que s’han de confirmar. El que si que ha confirmat és que la pel·lícula comptarà amb qualificació R, per desig exprés de Tarantino.

El que si es va confirmar ahir es que Mark L. Smith serà el guionista de la pel·lícula. L’escriptor té com a seus els guions de ‘The Revenant’ (2015) i ‘Vacancy’ (2007).

La pel·lícula per ara no te data d’estrena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada