Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 7 de desembre del 2017

'X-Men: Dark Phoenix'.

Gràcies a Entertainment Weekly ja tenim les primeres imatges oficials de ‘X-Men: Dark Phoenix’. Una de les últimes pel·lícules de Fox, abans de la compra per part de Disney?

Doncs això, el film dirigit per Simon Kinberg, està inspirada en un dels còmics més foscos dels X-Men. El propi director i els propis actors, l’han classificada com una de les pel·lícules “més emocionals i dramàtiques” sobre els Mutants de Marvel.

En l’argument oficial ens diu el següent: Ambientada en l’any 1992, 10 anys després dels successos de ‘X-Men: Apocalypse’, ‘Dark Phoenix’ comença amb els X-Men, inclosos: Mystique (Jennifer Laurence), Beast (Nicolas Hoult), Storm (Alexandra Shipp), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) i Quicksilver (Evan Peters), en un nou e inesperat rol: el de súper herois. Charles Xavier (James McAvoy) inclús surt en la portada de la revista Time. Però el seu creixent ego, posa en perill al grup. “L’orgull està començant a treure el millor d’ell, i ell està empenyent als X-Men a fer missions més extremes”, diu Kinberg. Després de que són enviats al espai per a una missió de rescat, una flamarada solar colpeja el X-Jet i l’onada d’energia encén una nova força maligna i amb ganes de poder dintre de Jean: El Fènix.

‘X-Men: Dark Phoenix’ s’estrena als USA el 02 de Novembre de 2018.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada