Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 1 de desembre del 2017

'The Umbrella Academy'.


Ja tenim el repartiment oficial complet de ‘The Umbrella Academy’, l’adaptació televisiva del còmic de Gerard Way i Gabriel Ba, que ja es va anunciar el mes de Juliol. A continuació els actors que interpretaran els cinc fills de Sir Reginald Hargreeves, extraterrestre reconvertit en filantrop i pare adoptiu dels integrants del “escamot grillat”.

Ellen Page com a Vanya Hargreeves. En principi, la única integrant sense súper poders fins que succeeix quelcom a la meitat del primer arc argumental del còmic. Primer fitxatge de la sèrie anunciat fa un parell de setmanes.

Tom Hopper (Black Sails) com a Luther Hargreeves, també conegut com Space Boy. Súper heroi de tota la vida i líder del grup, víctima d’un terrible accident que obliga al seu pare a empeltar el cap del jove en un cos d’un goril·la.

Emmy Raver-Lampman (Hamilton) com a Allison Hargreeves, també coneguda com El Rumor, capacitada per canviar petits aspectes de la realitat quan comença les seves frases amb “He escoltat el rumor de que...”. També enamorada de Space Boy, ambdós recelosos per l’excessiu detall de que ell es tres quartes parts simi.

David Castaneda (Sin Tregua) com a Diego Hargreeves, més conegut com El Kraken. El Batman del grup. Immenses habilitats de combat i amb un especial afecció per els ganivets. Sempre enfrontat amb el seu germà Luther per el lideratge del grup, rivals ambdós en una lluita fratricida.

Robert Sheehan (Misfits) com a Klaus Hargreeves, més conegut com l’Espiritista. Politoxicòman també. Capacitat per a viatjar al altre barri sempre que els seus peus descalços toquin al terra. Paper per a Sheehan, quasi calcat al que tenia a la sèrie ‘Misfits’.

Aidan Gallagher (Nicky, Ricky, Dicky and Dawn) com a número 5/ El Noi. El benjamí del grup i al mateix temps l’integrant més veterà després de desenvolupar l’habilitat de viatjar en el temps, que en un moment donat el va obligar a estar-se 50 anys en el Futur. No envelleix. Presumiblement immortal. I com a colofó: confeccionat a partir del ADN dels millors assassins de la història, el que el converteix en la màquina de matar definitiva.

La primera temporada s’estrenarà el pròxim 2018, sota la batuta de Steve Blackman, responsable de la sèrie, també de Netflix, ‘Altered Carbon’, coproduïda per Dark Horse Entertainment i amb un pilot escrit per Jeremy Slater, responsable de la sèrie ‘El Exorcista’.

Via THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada