Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 4 de desembre del 2017

'Titans'.

Ja podem veure la primera imatge de Brenton Thwaites com a Robin, per a la pròxima sèrie que es prepara de Warner Bros/DC sobre l’adaptació del còmic Teen Titans per al 2018, en streaming.

Els actors protagonistes de Titans són: Anna Diop (24: Legacy) com a Koriand’r/Starfire, Brenton Thwaites (Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales) com a Dick Grayson/Robin, Teagan Croft (Home and Away) com a Raven, Minka Kelly (Friday Night Lights) com a Dawn Granger/Dove, Alan Ritchson (Teenage Mutant Ninja Turtles) com a Hank Hall/Hawk, i Lindsey Gort com el Policia Detectiu Amy Rohrbach.

El vestit de súper heroi de Robin va ser dissenyat per la reconeguda dissenyadora Laura Jean Shannon, que també ha dissenyat els de ‘Black Lightning’, ‘Iron Man’ i ‘The Jungle Book’, entre d’altres.

Els productors executius de ‘titans’ són: Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti i Sarah Schechter. Serà una sèrie d’acció, on Dick Grayson emergeix de les ombres per convertir-se en el líder d’un equip sense por de nous herois, com Starfire, Raven i molts altres. La sèrie abordarà una sèrie dramàtica d’aventures i un dels còmics més populars des de fa anys.

Dick Grayson és el company de lluita de Batman, conegut amb el sobrenom de Robin. Després de que els pares d’en Dick varen ser assassinats durant un espectacle que en Dick realitzava en un circ, Bruce Wayne es va convertir en el seu protector, el va entrenar per lluitar contra el crim al seu costat. Però després de molts anys a “l’Ombra” de Batman, Dick va decidir buscar el seu propi camí convertint-se en el líder dels Titans. Quedarà per saber si hi haurà la transició de Grayson i passarà a convertir-se en Nightwing o bé es mantindrà com noi meravella com és conegut.

La sèrie s’espera per al 2018.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada