Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 6 d’agost del 2018

'Ben Affleck'.


Ben Affleck torna a la cadira de director, dirigirà una pel·lícula sobre l’estafa milionària a McDonald’s que va causar un ex-policia.

Des de l’any 1987, la cadena de menjar ràpid va iniciar un concurs relacionat amb el joc de Monopoly, en el que els clients tenien que obtindré la totalitat de fitxes d’un grup de propietats per accedir a importants premis, com menús en el local, dispositius electrònics, viatges, cotxes i, el més atractiu: un milió de dòlars.

L’ex-policia Jerome Jacobson, ara vigilant privat, s’encarregava de supervisar el procés de producció i distribució de les fitxes. A partir del 1989, quan es trobava sol durant el control, Jacobson robava les fitxes i, per no semblar sospitós, les entregava als seus companys del negoci il·lícit perquè fossin ells qui reclamessin el premi un cop haguessin aconseguit el número suficient per guanyar.

Jerome Jacobson va ser empresonat l’any 2002, després de robar ell i els seus col·laboradors més de 24 milions de dòlars a McDonald’s.

Paul Wernick i Rhett Reese (‘Deadpool’) escriuran el guió d’aquest projecte, en el que Fox ha aconseguit els drets, després de la dura competència que ha mantingut amb Warner Bros., Universal Pictures i Netflix.

Aquest projecte, per ara sense títol, tampoc compte amb data d’estrena.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada