Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 24 d’agost del 2018

'Bond 25'.


Des de Deadline, ens informen de que MGM i EON Productions tenen una petita llista de tres directors per a substituir la recent marxa de Danny Boyle de ‘James Bond 25’.

Si en el següents dos mesos troben al director ideal per a dirigir-la, ‘Bond 25’ es podria estrenar en la data prevista del pròxim 08 de Novembre de 2019. En aquesta llista hi trobem els següents noms: Yann Demange, director de ’71 i ‘White Boy Rick’; David Mackenzie director de ‘Hell or High Water’ i ‘Outlaw King’ i en tercer lloc trobem Edgar Wright, que no només ha dit que li agradaria dirigir una pel·lícula del espia Britànic, sinó que es el preferit pels fans.

Deadline també destaca que l’estudi va contactar amb Jean-Marc Valle, director de ‘Dallas Buyers Club’, ‘Big Little Lies’ i ‘Sharp Objects’, però la seva agenda li impedia dirigir ‘Bond 25’.

Un cop triat el director, dependrà de si es queda amb el guió que John Hodge va escriure per a Danny Boyle o per al contrari utilitzaran el guió escrit pels guionistes habituals, Neal Purvis i Robert Wade, per a que la pel·lícula es pugui estrenar en la data prevista.

Recentment MGM i EON Productions, van arribar a un acord amb Universal Pictures per a que fos la distribuïdora a la resta del món.

‘Bond 25’ te fixada la data d’estrena per al 25 d’Octubre de 2019 al Regne Unit i dues setmanes després, el 08 de Novembre de 2019 a USA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada