Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 29 d’agost del 2018

'Once Upon a Time in Hollywood'.

Quentin Tarantino completa el repartiment per a ‘Once Upon a Time in Hollywood’. Quentin ja du un temps rodant, el seu film sobre els successos a Hollywood durant l’estiu de 1969, data marcada pels assassinats comesos per membres de la família Manson a la casa de Roman Polanski i Sharon Tate a Los Angeles, durant una festa en la que es trovaba present l’actriu i uns amics.

Tot i que el que a donat fama al projecte es la morbosa curiositat per conèixer com tractarà Tarantino un fet com aquest, el veritable argument de la pel·lícula segueix a un actor de televisió (DiCaprio) i el seu especialista de escenes d’acció (Pitt) intentant accedir al mercat dels grans actors de cine. Dona la casualitat que la veïna d’ambdós resulta ser ni més ni menys que Sharon Tate, interpretada per Margot Robbie.



Fins ara els actors que figuraven en el repartiment eren els següents: Timothy Olyphant, Michael Madsen, Kurt Russell, Tim Roth, Burt Reynolds, Al Pacino, Emile Hirsch, Dakota Fanning i Damian Lewis (donant vida a Steve McQueen), entre d’altres. En la que s’hi van sumar els següents actors: James Marsden (‘X-Men’, ‘Westworld’) i Scoot McNairy (‘Halt and Catch Fire’, ‘Killing Them Softly’).

Fa una setmana THR va publicar una llista de noves incorporacions: Lena Dunham (‘Girls’), Austin Butler (‘The Shannara Chronicles’), Lorenza Izzo (‘Knock, Knock’) i Maya Hawk (filla de Ethan Hawk) i la musa de Tarantino, Uma Thurman. Maya tot just comença a debutar en el món de la interpretació, a part d’aquesta pel·lícula, la podrem veure l’estiu de l’any que ve a la sèrie ‘Stranger Things’ season 3.

          

També s’ha conegut que l’actor Mike Moh –Tritón a la sèrie de ‘The Inhumans’, serà l’actor que interpreti Bruce Lee. Moh és un gran aficionat a les arts marcials i te una gran devoció per la figura del mític actor i lluitador. 

           

Avui THR també ha donat a conèixer la incorporació de sis actors més, a saber: Sydney Sweeney (‘The Handmaid’s Tale’), Danny Strong (‘Buffy the Vampire Slayer’, i reconvertit en un gran guionista en els últims anys en les pel·lícules de HBO ‘Recount’ i ‘Game Change’, la sèrie ‘Empire’ i les dues últimes entregues de ‘The Hunger Games’), Clu Gulager, James Landry Hébert, Mike Madison i l’actor polac Rafal Zawierucha, que donarà vida a un jove Roman Polanski.


I finalment l’actor que donarà vida a Manson serà Damon Herriman, vist en sèries com ‘Justified’ o ‘Quarry’. Juntament amb la seva incorporació, anunciada per The Wrap, també s’incorporen Margaret Qualley (‘The Leftovers’, ‘The Nice Guys’), Victoria Pedretti i Madisen Beaty en rols originals i també figures històriques com ara Rumer Willis com a Joanna Pettet, Dreama Walker com a Connie Stevens i Costa Ronin com a Voytek Frykowski, amic de Polanski i un dels invitats en la maleïda nit del atac dels seguidors de Manson.


‘Once Upon a Time in Hollywood’ s’estrenarà el pròxim 26 de Juliol de 2019, dues setmanes abans del 50è aniversari del succés.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada