Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 30 d’agost del 2018

'Wesley Snipes'.


En una entrevista recent per a Vice, l’actor Wesley Snipes ha donat a conèixer que ha mantingut contactes amb Marvel per a diversos projectes del UCM incloent un possible retorn al paper de ‘Blade’.

Segons va dir: “ Hi ha moltes conversacions en marxa ara mateix i es una benedicció tenir l’entusiasme i l’interès en tot el que vingui d’aquest món de nou. Hem creat dos projectes que encaixen perfectament en aquest món i, quan la gent els vegi, crec que tindran problemes alhora de decidir quina els hi agrada més”.

Snipes no diu clarament si aquests dos projectes estan específicament lligats a ‘Blade’, o si estan basats en altres propietats de Marvel. En quant a quan podrien veure aquests projectes la llum, Snipes va dir que la pilota està a la teulada de Marvel.

“Tots els principals directius de Marvel i el meu equip hem estat parlant durant els dos últims anys. Tots estem emocionats amb els projectes, tot el món està d’acord. Però tenen un negoci que dirigir i tenen que quadrar les coses que tenen que resoldre abans de poder posar en marxa els projectes, suposo. Mentre tant, tenim un negoci que dirigir i la nostre pròpia agenda de coses que fer”.

Tot i això, Snipes confia que arribi més material relacionat amb Blade:

“El pròxim cop que veieu quelcom del univers de Blade, recordeu les meves paraules: el que vàrem fer abans era un joc de nens comparat amb el que podem fer ara”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada