Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 21 d’agost del 2018

'Hold the Dark'.

Ja s’ha publicat el primer tràiler i cartell, d’una nova pel·lícula d’estrena a Netflix, ‘Hold the Dark’. ‘Hold the Dark’ és la nova pel·lícula de Jeremy Saulnier, i està protagonitzada per Jeffrey Wright, Alexander Skarsgard, James Badge Dale i Riley Keough.

El projecte és una adaptació d’una novel·la de William Giraldi. El projecte es va desenvolupar ràpidament, però el seu recorregut fins arribar a les nostres pantalles ha estat una mica mogut. Va ser anunciat el primer cop el Setembre de 2015, quan els drets van ser adquirits per A24 després de que Green Room tingues molt d’èxit en el Festival de Toronto, en el que havia de ser la tercera col·laboració consecutiva entre la productora, Saulnier i el seu actor predilecte en les seves dues últimes pel·lícules, Macon Blair.

I resulta que finalment ‘Hold the Dark’ ha acabat en mans de Netflix, que ha mantingut a l’equip de producció –Blair ha rodat per a la plataforma el seu debut com a director amb ‘I Don’t Feel at Home in This World Anymore’, presentat a Sundance 2016.

I retornant a la pel·lícula que ens ocupa, no s’allunya de la línia temàtica de Saulnier. Un Thriller d’acció amb tocs de terror psicològic, on l’expert rastrejador Russell Core es contractat per investigar les morts de tres nens suposadament devorats per una manada de llops en un poble perdut d’Alaska. Aquestes morts, però, amaguen un misteri encara més gran que envolta als pares dels petits, el matrimoni format per Medora i Vernon Slone, i que obligarà a Corea unir forces amb un policia local per resoldre el cas.   

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada