Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 17 d’agost del 2018

'Matar a Dios'.

Després de treballar junts en curtmetratges, Caye Casas i Alberto Pintó han col·laborat junts en el seu primer llargmetratge, ‘Matar a Dios’, una comèdia negra en la que una família peculiar rep la inesperada visita de Déu durant el sopar de la nit de Nadal. Aquest home que diu ser Déu avisa de la seva intenció de liquidar la humanitat i dona a la família la opció de triar a les dues persones que es salvaran del extermini.

La pel·lícula també ha estat escrita pels directors i està protagonitzada per Itziar Castro, David Pareja, Eduardo Antuña, Francesc Orella, Boris Ruiz i Emilio Gavira com a Déu.

Els directors en la seva presentació en el Festival de Cinema de Sitges (on van guanyar el premi del públic) van dir que la pel·lícula, de producció íntegrament independent (sense televisions  pel mig), va córrer el risc de no acabar-se en més d’una ocasió, degut a la fragilitat d’una producció molt ajustada, posada a prova constantment per imprevistos que anaven des de inclemències meteorològiques (la casa on es va rodar es va inundar amb les pluges) a personals –l’actor David Pareja va estar a punt de patir un accident en un ull amb una forquilla), però sense anar més lluny es va acabar.

La pel·lícula s’estrena el pròxim 21 de Setembre.

A continuació tràiler i cartell...

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada