Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 4 d’agost del 2018

'Cas Roger Ailes'.


Segons informa THR, Margot Robbie i Nicole Kidman s’uneixen a Charlize Theron en el repartiment de la pel·lícula que està preparant Annapruna Pictures, sobre el cas de Roger Ailes.

Ailes va ser el fundador, president i director executiu de Fox News i del grup de estacions de televisió Fox Television Stations. Va renunciar als dos últims càrrecs al Juliol de 2016, després de rebre nombroses acusacions de assetjament sexual. El Maig de 2017 va morir a l’edat de 77 anys.

Kidman interpretarà a la presentadora de la planta Gretchen Carlson, qui va ser una de les primeres en acusar-lo i es fundadora del moviment #MeToo. Theron serà la presentadora Megan Kelly, qui es va enfrontar a Donald Trump pels seus comentaris sexistes durant la seva carrera a la presidència. Robbie serà una productora de Fox News.

Dirigeix Jay Roach (‘Trumbo’), la pel·lícula relatarà des del seu auge fins al seu declivi, de la figura del fundador de Fox News, a traves de la mirada dels que varen col·laborar amb ell a Fox News.  

La pel·lícula de moment no te títol ni data d’estrena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada