Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 3 d’agost del 2018

'Kraven, The Hunter'


Des de Collider ens informen de que Sony ja ha assignat guionista per a l’adaptació d’un altre dels personatges enemics de Spider-Man, ‘Kraven, el Cazador’, es tracte de Richard Wenk (‘The Equalizer’ i ’16 Blocks’). Aquesta nova pel·lícula d’un dels enemics de Spider-Man, s’uneix a la ja rodada ‘Venom’ amb Tom Hardy com a Eddie Brock, ‘Morbius’ encara per rodar i amb Jared Leto com el Vampir Dr. Michael Morbius i a la parella de anti-heroïnes formada per Black Cat i Silver Sable.

Kraven, és un dolent, d’un dels arcs argumentals més obscurs dels còmics de Spider-Man, titulat ‘La última Caceria de Kraven’, nom real Sergei Nikolaevich Kravinoff. Aquest personatge va ser creat per Stan Lee i Steve Ditko, en aquesta historia és el moment més àlgid del personatge, ja que retrata a un home molt obsessionat amb l’home aranya. Després de dispara-lo i enterrar-lo, el Caçador es disposa a demostrar que es millor vigilant que Spider-Man, però amb catastròfiques conseqüències.

Collider, destaca en el seu article que aquests projectes després de ‘Venom’ depenen dels resultats d’aquesta en la taquilla, donada la dificultat de crear un univers de personatges sense el seu alter ego en el bàndol dels bons.

Des de Collider, també ens informen, de que estan negociant la participació de Tom Holland, l’actual Spider-Man que comparteixen Sony i Marvel Studios (Disney) en una de les noves entregues, ja més endavant.

Des de Collider.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada