Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 30 d’agost del 2018

'King'.


Des de DHD ens informen de que Warner Bros. i New Line han comprat els drets de ‘King’, un projecte que reuneix al director Robert Semeckis, l’actor Dwayne Johnson i el guionista Randall Wallace (‘Braveheart’) i ofertat a varis estudis per a la seva subhasta.

Deadline dona aquesta informació en exclusiva, de la que en dona forces detalls, començant per la importància que te aquest projecte per a Johnson, que tenia aquest projecte en ment des dels seus inicis en el món del cinema amb la segona entrega de ‘The Mummy’, com un homenatge al seus avantpassats i als seus anys de creixement a la Polinèsia.

La figura de la que tractaran es d’una gran importància: El monarca Kamehameha I, unificador de les illes Hawaianes i responsable de la seva obertura comercial al món, i amb una profecia al darrera: “Les llegendes també expliquen que el Rei Kamehameha va donar la volta a la roca de Naha, d’uns 2.000Kg. La profecia deia que qui aixeques la pedra conquistaria totes les illes”, diu la Wiki.

Johnson convertit ara en estrella, ha aconseguit el suport econòmic del productor Hiram García. Un cop aconseguit el finançament, van encarregar a Wallace el desenvolupament d’un guió que finalment dirigirà Zemeckis.

La data prevista d’inici de rodatge seria el 2020, donats els ajustats compromisos de ‘The Rock’, i a la espera de que Zemeckis acabi el rodatge de la nova versió de ‘The Witches’.

Des de DHD.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada