Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 11 d’agost del 2018

'Spider-Man: Far From Home'.


Segons informa ‘Vulture’, Nick Fury (Samuel L. Jackson) i Maria Hill (Colbie Smulders) estaran en la seqüela de ‘Spider-Man: Homecoming’, ‘Spider-Man: Far From Home’. Pel·lícula en la que tindrem com a dolent de torn a Mysterio, interpretat per Jake Gyllenhaal.

“Mysterio va debutar a The Amazing Spider-Man #13, Mysterio es Quentin Beck, un mag d’efectes especials i especialista que treballa per un important estudi de Hollywood amb el somni de fer-se un nom en la industria del cinema. Però, en veure que la seva carrera com a especialista en efectes especials no era un treball amb futur i els seus intents de convertir-se en actor van ser mal vistos, es va donar compte que la seva experiència en il·lusions el podien convertir en un súper dolent eficaç”.

A part d’incorporar-se Jackson i Smulders, tornaran molts actors del repartiment de la primera entrega: Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei i Tony Revolori, a més de la incorporació de Jake Gyllenhaal. També sabem del retorn en aquesta seqüela de Adrian Toomes/Vulture interpretat brillantment per Michael Keaton.

‘Spider-Man: Far From Home’ s’estrenarà el pròxim 05 de Juliol de 2019.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada